6 personer
| 2 skivor | vitt bröd | 
| 2 dl | mjölk | 
| 2 | gula lökar | 
| 2 msk | smör | 
| 1 msk | socker | 
| 2 tsk | curry | 
| 1 krm | chili | 
| 1 | citron | 
| 2 tsk | salt | 
| 600 gr | nötfärs | 
| 1 dl | mandelspån | 
| 1 dl | torkade strimlade aprikoser | 
| ½ dl | russin ( inte i min mat, tack, så de uteslöt jag ) | 
| 2 msk | mango chutney | 
| 2 krm | svartpeppar | 
| 3 dl | mjölk | 
| 3 | ägg | 
| 6 lagerblad | 10 torkade aprikoser | 
| Blötlägg brödet i mjölk.
 Skala och hacka löken. Fräs den med smör, socker, curry, chili, citronsaft och salt. Tillsätt köttfärs, mandelspån, aprikoser, russin, mango chutney, peppar och de urkramade brödskivorna. Bred ut färsen i en ugnsform. Vispa samman mjölk och ägg till en äggstanning. Häll den över färsen. Lägg hela lagerblad och hela aprikoser uppepå som dekoration. Grädda i 175 grader i ca 30 minuter. 
 Servera gärna med gult ris, dvs kokt med gurkmeja.  | 
|
