| Så mycket kyckling man vill ha, skuret i munsbitar | |
| 2 msk | cashewnötter , rostade om man så ids | 
| 2 msk | torkad röd chili, skurna i mindre bitar. Jag skulle inte ta så mycket, de är väldigt starka. Enligt receptet ska de rostas, stekas eller friteras. Det momentet brukar jag skippa | 
| 5-6 | munsbitar grön paprika. | 
| 20 gr | gul lök i bitar | 
| 1 stjälk | spring onion, ta gräslök om du inte hittar. Skär i 2 cm bitar | 
| 2 tsk | chili-jam. En stark chili-klet som du kanske kan hitta i asiatiska butiker. | 
| 2 msk | kyckling buljong. | 
| 1 msk | oyster sauce | 
| 1 tsk | socker. | 
| Receptet säger att man ska fritera kycklingen, först vända bitarna i vetemjöl. Jag steker dem bara i lite olja. Tillsätt chili sylten. Tillsätt snabbt paprika, lök, buljong, oyster sauce och socker och blanda väl. Tillsätt till slut torkad chili, nötterna och spring onion | |
| Servera med ris och njut. | |
