| 1 | burk kikärter, 400 g |
| 1 | gul lök |
| 1 | pressad vitlöksklyfta |
| 1 tsk | mald spiskummin |
| 1/2 tsk | salt |
| 1/2 dl | hackad bladpersilja |
| 2 krm | harissa eller sambal oelek |
| 2 msk | majsstärkelse |
| 3 msk | Arla smör-rapsolja |
| Gör så här Skölj kikärterna och låt dem rinna av. Skala och hacka löken. Mixa kikärter, lök, vitlök, spiskummin, salt, persilja, harissa, majsstärkelse och 1 msk smör-rapsolja. Forma smeten till små ovala, platta bullar. Stek dem på medelvärme i smör-rapsolja i en stekpanna ca 2 min på varje sida. |
|
| 1 | burk kikärter, 400 g |
| 2 msk | Arla smör- rapsolja |
| 1 dl | Arla Köket medelhavsyoghurt |
| 1 | pressad vitlöksklyfta |
| 1 krm | mald spiskummin |
| 1/2 tsk | salt |
| 1 krm | svartpeppar |
| Gör så här Skölj kikärterna och låt dem rinna av. Mixa alla ingredienser till en röra. |
|
| 4 dl | Arla mezeyoghurt |
| 2 | pressade vitlöksklyftor |
| 1 tsk | mald spiskummin |
| 1 tsk | salt |
