| 1 | burk kikärter, 400 g | 
| 1 | gul lök | 
| 1 | pressad vitlöksklyfta | 
| 1 tsk | mald spiskummin | 
| 1/2 tsk | salt | 
| 1/2 dl | hackad bladpersilja | 
| 2 krm | harissa eller sambal oelek | 
| 2 msk | majsstärkelse | 
| 3 msk | Arla smör-rapsolja | 
| Gör så här Skölj kikärterna och låt dem rinna av. Skala och hacka löken. Mixa kikärter, lök, vitlök, spiskummin, salt, persilja, harissa, majsstärkelse och 1 msk smör-rapsolja. Forma smeten till små ovala, platta bullar. Stek dem på medelvärme i smör-rapsolja i en stekpanna ca 2 min på varje sida.  | 
|
| 1 | burk kikärter, 400 g | 
| 2 msk | Arla smör- rapsolja | 
| 1 dl | Arla Köket medelhavsyoghurt | 
| 1 | pressad vitlöksklyfta | 
| 1 krm | mald spiskummin | 
| 1/2 tsk | salt | 
| 1 krm | svartpeppar | 
| Gör så här Skölj kikärterna och låt dem rinna av. Mixa alla ingredienser till en röra.  | 
|
| 4 dl | Arla mezeyoghurt | 
| 2 | pressade vitlöksklyftor | 
| 1 tsk | mald spiskummin | 
| 1 tsk | salt | 
